За вас

Сепарета с компютри
  Запазете връзка с финансовия свят, докато сте на почивка! Стилен лукс и приятна атмосфера, подходящи както за трейдъри, брокери, спекуланти, дилъри така и за всички желаещи да се откъснат от забързаното ежедневие в неподправен уют. На Ваше разположение са компютри с високоскоростен безплатен Internet, търговски платформи и free wi-fi zone.
    SWAP Cafe е привлекателно място за релаксиране и бизнес срещи! Заповядайте в първото по рода си Business Cafe и се докоснете до изискаността и високия life-style на борсовите пионери.
Наслаждавайки се на специално подбраните коктейли, обгърнати изцяло от атмосфера пропита от успеха и амбициите на лидерите в бизнеса, в SWAP Cafe можете да почувствате духа на световните финансови пазари.

Финансова преса

Последните коментари и актуални събития прочетете от безплатните броеве на вестниците Financial Times, Wall Street Journal, Пари и Дневник . Следете световните борсови новини по CNBC и Bloomberg на широкоекранни LCD-телевизори, отдъхнете с FTV, MTV, Eurosport и други подбрани канали...

прочети още >>